100% Beste Prijs/Kwaliteit | 15.000+ Vloeren Gelegd | 9.2/10 Excellente Service | Vloer binnen 3 weken geplaatst
Perfect Laminaat

Quick-Step Inclusief Leggen

Quick-Step laminaat op z’n makkelijkst. Met Perfect Laminaat. Bij ons vind je de meeste complete all-inclusive deals met alle laminaatvloeren van Quick-Step. Bekijk alle collecties, kies je favoriete laminaatvloer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 1 werkdag heb je ‘m in huis!
NIEUW: Chat online met onze medewerkers

Van 1711 recensies

Onze klanten beloonden onze service met een 9,3

Telefoon

085-06 04 666

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Quick-Step Laminaat Inclusief Leggen

Quick-Step laminaat voor de laagste prijs. Dat is een van de vele voordelen van het totaalpakket van Perfect Laminaat. Wij zijn officieel dealer van Quick Step en kunnen je dan ook de grootste keuze bieden uit alle laminaat collecties van Quick-Step®, elk voor de beste prijs. En makkelijk thuis op de vloer. Alle in onze Quick-Step deal is inclusief leggen, dus ook inclusief ondervloer en plinten, en zonder levering- en voorrijkosteten.
Naast een top kwaliteit vloer verkopen wij vooral gemak. Kies voor onze All-in deals en bespaar honderden Euros op uw complete vloer

Quick-Step Offerte Aanvraag

Arte Classic Creo Eligna Eligna Wide Elite Exquisa Impressive Impressive Ultra Largo Majestic Signature (nieuw)
Inclusief leggen Zonder leggen Weet ik nog niet
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

Quick-Step Inclusief Gratis Leggen

Hou je ook van Quick-Step? Dan hebben we een hele mooie deal voor je. Een Quick-Step deal met de beste kwaliteit ondervloer en plinten. Alles inbegrepen en alles gelegd, met nog vele extra’s voor maar €34,95 p/m².

Quick-Step® met Perfect Laminaat

Quick-Step® is wellicht het meest vooraanstaande merk in parket, pvc en laminaat. Het merk is vooral zo bekend vanwege de constant hoge kwaliteit van hun vloeren. En dat niet alleen, bij Quick-Step vind je een bijzonder groot aantal collecties uiteenlopende laminaatvloeren. Trendy of klassiek, je vindt ze allemaal bij Perfect Laminaat. We zijn dan ook beretrots dat we dit merk en de talrijke collecties in ons assortiment mogen voeren en iedereen mogen voorzien van een Quick-Step vloer voor een lage prijs.

Quick-Step® in de Premium Deal

Wil je Quick-Step® laminaat op z’n voordeligst? Kies dan voor de Premium Deal. In deze all-in deal hebben we speciaal voor de liefhebbers een topkwaliteit Quick-Step® collecties opgenomen: de Creo. Van alle Quick-Step® laminaat de collectie met de laagste prijs. Kenmerkend voor deze 7 mm dikke vloeren is dat zij geen groeven noch voegen hebben en voorzien zijn van een mat glanzende afwerking. Je kunt ze sowieso perfect combineren met vloerverwarming. Bovenal heb je op de Creo-collectie een fabrieksgarantie van 20 jaar.

Perfect Laminaat In Samenwerking met Quick-Step


Quick-Step Creo in de Premium Deal

Met de Premium Deal heb je al een Quick-Step® vloer in huis voor €34,95, alles vakkundig gelegd en afgewerkt door onze professionele parketteurs. Ondervloer en plinten zijn allemaal in de deal opgenomen, en je krijgt na oplevering van je vloer een gratis schoonloopmat en Fris laminaatreiniger cadeau!
 • Quick-Step® Creo Laminaat
 • Premium Black Ondervloer
 • Afwerkplinten In kleur van het laminaat
 • Gratis Leveren/thuisbezorgd *
 • Professionele montage Laminaat - Ondervloer - Plinten
 • 3 jaar garantie op het legwerk
 • 20 jaar productgarantie van Quick-Step
Adviesverkoop: €44,95 per m²
Perfect Laminaat: €34,95 per m² All-in

Quick-Step Classic Lijn

All-in Voor €37,95 per m²

De Quick-Step Classic is de meeste bekende collectie van Quick-Step. Laminaat van hoge kwaliteit waar je nog jarenlang van zult genieten. Ze geven immers niet zomaar 25 jaar garantie op deze maar liefst 8 mm dikke vloeren. Vloeren uit deze collectie kennen geen groeven noch voegen, zijn geschikt voor vloerverwarming en bovenal goed bestand tegen water dankzij de gepatenteerde Hydroseal. Dat is het voordeel van een A-merk als Quick-Step.
Met deze speciale Quick Step Classic Deal gaan we alles voor je in orde maken. Van levering via professionele montage tot dito afwerking met meegeleverde plinten. Hoogwaardig laminaat op de vloer met een all-inclusive deal voor maar €33,95. Daarin zit alles wat er nodig is, en mag je nog een paar leuke extra’s tegemoet zien zoals een gratis schoonloopmat en gratis Fris laminaatreiniger.
 • Quick-Step® Classic Hydroseal Laminaat
 • Premium Black Ondervloer
 • Afwerkplinten In kleur van het laminaat
 • Gratis Leveren/thuisbezorgd *
 • Professionele montage Laminaat - Ondervloer - Plinten
 • 3 jaar garantie op het legwerk
 • 25 jaar productgarantie van Quick-Step
Adviesverkoop: €49,95 per m²
Perfect Laminaat: €37,95 per m² All-in

Quick-Step Impressive Lijn

All-in Voor €44,95 per m²

Quick-Steps populairste collectie. Een prachtige collectie laminaatvloeren die met recht indrukwekkend genoemd mogen worden. In deze collectie vind je schitterende, tijdloze designs die alle voorzien zijn van een v-groef. Kenmerkend voor de Impressive collectie is daarnaast de tastbare topstructuur. Je voelt als het ware de nerven van het decor wanneer je er met de hand overheen strijkt. Dat verhoogt niet alleen de natuurgetrouwheid, maar zorgt ook voor meer grip onder de voeten. Uiteraard is elk Impressive laminaat voorzien van de Hydroseal en Scratchguard voor water- en krasbestendigheid, als ook het Uniclic plaatsingsysteem. En net zo indrukwekkend is de levensduur van deze vloer. Niet minder dan 25 jaar garantie krijg je van Quick-Step op deze vloer. En de prijs? Die is extra laag bij Perfect Laminaat waar alles in een enkele deal is verpakt, inclusief gratis ondervloer en plinten. Dat zie je nergens toch?
 • Quick-Step® Impressive Hydroseal Laminaat
 • Premium Black Ondervloer
 • Afwerkplinten In kleur van het laminaat
 • Gratis Leveren/thuisbezorgd *
 • Professionele montage Laminaat - Ondervloer - Plinten
 • 3 jaar garantie op het legwerk
 • 25 jaar productgarantie van Quick-Step
Adviesverkoop: €51,95 per m²
Perfect Laminaat: €44,95 per m² All-in